Logo aktuellt erbjudanden press nyhetsbrev om chefshuset kontakt Hem tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa tipsa facebook linkedin
 • Goda ledare är lösningen på allt

  Chefshuset är en unik mötesplats för chefer. Vi erbjuder chef- och ledarskapsutbildningar, föreläsningar, chefsnätverk och interna kurser och program. Konsultation inom ledarskap, chefscoachning, träning och konferensmöjligheter finns också under vårt tak.

 • Chef för chefer - indirekt ledarskap

  "Kursen Chef för chef har ett mycket pedagogiskt upplägg med en röd tråd som gör det lätt att hänga med. Upplägget bjöd in till diskussion och erfarenhetsutbyte som jag inte varit med om någon gång tidigare.

  Kursledarna visade på praktisk och teoretisk erfarenhet och de ledde dagarna med glimten i ögat vilket gav oss många skratt. Jag fick inte bara med mig många konkreta verktyg utan även en hel del saker att reflektera över. Kursen har gett mig en ny syn på mitt ledarskap och det tror jag även att mina medarbetare märker av.

  Johan Carlsson, Affärsområdeschef, Higab
   

  Nästa kurs: 3-4 maj 2017

 • Leda utan att vara chef

  "Kursen var mycket givande då den belyser en stor del av problematiken och svårigheterna med att leda utan chefskap. Exempel och övningar tagna ur såväl företags – som privatlivet ger större förståelse och en bättre bild över hur man ska agera i sin roll. Vi fick bra och konkreta verktyg som kan tillämpas direkt och insikten i vårt eget agerande samt betydelsen av det ökade betydligt.
  Kursledaren Eva kändes mycket erfaren och interagerade väldigt bra med oss deltagare på ett engagerat sätt. Sedan kan jag inte låta bli och berömma fikat på för – och eftermiddagen med nybakat varje dag!
  Jag rekommenderar varmt att delta i Chefshusets kurs ”Leda utan av vara chef” och kommer definitivt söka mig hit igen inom en förhoppningsvis inte allt för lång framtid.
  "
  David Broberg Engstrand, teamledare, Nytt Hem

  Nästa kurs: 15-16 maj 2017

 • Program erfarna chefer

  UTVECKLA DITT LEDARSKAP - 3+3 DAGAR

  "Massor av praktiska användbara ledarskapstips och effektivt erfarenhetsutbyte som vanligtvis skulle ta flera år att ta till sig eller riskeras att missas helt. En kurs som verkligen gav mig inspiration och energi för att utveckla mitt ledarskap." 

  Fredrik Nordblad, ekonomichef, Telge Fastigheter
   

  Nästa kurs: 18-20 september + 25-27 oktober 2017

 • Korta chefskurser

  Leda dig själv, leda andra eller leda verksamhet? Se vårt utbud av kortkurser!

  Kortkurser. Färdighetsträning chef- och ledarskap.

 • Ny som chef

  "Kursen bjöd på hög igenkänningsfaktor på situationer som uppstått i chefskapet och innehöll en bra blandning av föreläsningar, eget arbete samt grupparbeten. Jag känner att jag fått verktyg som hjälper mig i mitt nya arbete som chef och som gjort att jag fått en trygghet i chefsrollen.

  Kriss och Evas delade ledarskap samt kursanordnaren Chefshuset får högsta betyg! Servicen var utmärkt, med allt från trevlig personal, fina lokaler till bra luncher och fantastiskt gott fika och godis."

  Jenny Wigge, ekonomichef, Svenska Filminstitutet

  Nästa kurs: 29-31 augusti + 4-6 oktober 2017

 • CHEFSNYTTA PÅ 90 MINUTER

  Chefshuset erbjuder aktuella 60–90 minuters expressföreläsningar med olika chef- och ledarskapsteman. Expressformatet passar utmärkt i samband med exempelvis ledningsgruppsmöten, chefssamlingar, ledarforum, chefskonferenser och HR-dagar.

 • NY SOM CHEF

  "Jag är väldigt nöjd med Chefshusets Ny som chef-kursen. Den gav en bra inblick i flera av chefskapets viktigaste utmaningar såsom till exempel planering, arbetsrättsliga frågor och genomförande av medarbetar-samtal. Från kursen tar jag med mig många praktiska verktyg som jag är övertygad om kommer att hjälpa mig i min nya roll som chef!"
  Stefano Prestinoni, Ekonomichef, AB Familjbostäder

  Nästa start: 29-31 augusti + 4-6 oktober 2017

 • CHEFSKONFERENS

  En chefsgrupp ska kanske samlas, du behöver en dag med dina medarbetare eller du vill ha möte med dina kunder. En lugn, omhändertagande och personlig miljö konferensmiljö är vad Chefshuset erbjuder!

  Läs mer om Chefshusets konferensmöjligheter

   


  LEDA UTAN ATT VARA CHEF

  Uppdraget att leda kollegor utan att ha en formell chefsbefattning blir allt vanligare. Rollen som exempelvis teamledare, projektledare, arbetsledare eller processägare är mycket viktig men inte helt enkell. Att våga och att utveckla förmågan att leda blir avgörande.

  Nästa kurs: 15-16 maj 2017


  NY SOM CHEF

  Du går från att vara en i gruppen till att bli chef – antingen för dina tidigare kollegor eller i en ny verksamhet. Det är ett stort kliv och oavsett begåvning är ingen född till att bli en bra chef. Som i vilken yrkesroll som helst förutsätter chefsrollen att du måste få möjlighet att lära dig jobbet! 

  Nästa kurs: 29-31 augusti + 4-6 oktober 2017


  CHEF FÖR CHEFER

  Klivet från medarbetare till chef var stort. Nästa kliv att bli chef över chefer är minst lika stort, men får sällan samma uppmärksamhet. Det indirekta ledarskapet kräver medvetenhet och ett arbetssätt som skiljer sig från det att leda medarbetare. Visst finns det likheter, men också stora skillnader.

  Nästa kurs3-4 maj 2017 

   

  CHEFSHUSETS ERBJUDANDEN

  CHEFSUTBILDNINGAR

  Chefshuset erbjuder ett brett spektrum av välrenommerade chef- och ledarutbildningar  FÖRETAGSANPASSADE UPPLÄGG
  Chefshusets program, kurser, kortkurser och föreläsningar erbjuds som både öppna och interna utbildningar. Vi har även lång erfarenhet av att ta fram skräddarsydda upplägg där vi utgår från verksamhetens behov, förutsättningar och önskemål. 
  KORTKURSER - FÄRDIGHETSTRÄNING INOM CHEF- OCH LEDARSKAP

  Utveckling kräver inte alltid mycket tid. Det finns helt klart lägen där en snabb och fokuserad insats ger den bästa avkastningen. Utöver våra traditionella och välrenommerade program och kurser, har vi ett utbud av kortkurser (3 timmar) som omedelbart ska kunna omsättas till praktisk nytta i chefsvardagen.


  INTERNA FÖRELÄSNINGAR - CHEFSEXPRESS

  Chefer behöver hela tiden balansera tid för prestation mot tid för utveckling och chefsnätverkande. Chefshuset erbjuder därför kortare interna föreläsningar – Chefsexpress – baserade på ett antal chef- och ledarskapsfrågor där vi ser att chefer i väldigt många verksamheter skulle gynnas av mer stöd, utveckling och inspiration. 

   

  COACH OCH RÅDGIVARE

  Det finns lägen där du som chef behöver en person att rådfråga och samtala med för att kunna hantera jobbet och komma vidare i din utveckling som chef. Och det finns lägen där chefs- och ledningsgrupper behöver handledning och stöd för att komma vidare i sin och verksamhetens utveckling. Chefshuset erbjuder erfarna chefer som coacher och rådigvare. 


  KONFERENS

  I vår lugna, omhändertagande och personliga miljö gör vi det enkelt för chefer att anordna konferenser, möten eller utbildningar. Chefshuset ligger på Nybrogatan 58 på Östermalm i Stockholm.

   

  CHEFSHUSET I SOCIALA MEDIER
  I sociala medier skriver vi om chefens vardag. I Sverige och utomlands. Åsikter, grubblerier och senaste forskningen blandar vi med bilder och berättelser från arbetsdagar här på Chefshuset.


  Följ oss på

  Anmäl dig här
  Vibeke bloggar
  Upprepade dåliga beslut är otillåtet för alla undantaget chefen själv

  – Alla kan fatta dåliga beslut – men inte vid upprepade tillfällen, deklarerade…

  Kalendarium
  Kalendarium
  Nyhetsbrev